Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 19/12/2019

Gebeurt het soms dat je weg van huis bent en dat je een document nodig hebt dat thuis op je computer staat of dat in een map in je kast staat? Daar is een oplossing voor.

Al je bestanden in Dropbox

Zelf heb ik al mijn belangrijke documenten in Dropbox staan. Het staat op mijn computer, maar ik heb de Dropbox app ook op mijn smartphone staan. Zo kan ik altijd overal aan, waar ik ook ben.

Begin gerust gratis

Ik ben begonnen met de gratis versie en heb daar heel lang alles mee kunnen doen. Sinds ik echt álles in Dropbox zet, ben ik overgestapt naar de goedkoopste betalende versie en die kost 9,99€ per maand of 119,88€ per jaar. Ik probeer een absoluut minimum aan vaste kosten en abonnementen te hebben, maar dit vind ik echt de moeite waard.

Overzicht in je mappen

Ik heb een overzichtelijke structuur gemaakt voor mijn mappen, zodat ik alles altijd gemakkelijk terugvind. Ook belangrijke papieren scan ik snel even in met mijn Scanbot app. En omdat de Dropbox app ook op mijn smartphone staat, kan ik de ingescande documenten meteen in de juiste Dropbox folder zetten.

Identiteitskaart en rijbewijs

Ik heb ook mijn identiteitskaart en rijbewijs ingescand met Scanbot en die staan ook in Dropbox. Mijn smartphone heb ik altijd bij me, dus mijn belangrijke documenten ook.

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…