Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 11/08/2021

Over: Ondernemen

Als bezielde ondernemer met een bedrijf waar je nog niet genoeg mee verdient (of dat wel nog wat mag groeien) ga je waarschijnlijk op zoek naar informatie. Wat moet ik doen om hiervan te kunnen leven of om een volgende stap te zetten, terwijl ik toch dicht bij mezelf blijf?

En op Facebook weten ze je dan wel te vinden. De advertenties met gratis webinars, gratis e-books, met geheime formules, met dé oplossing waarmee het eindelijk allemaal in orde komt.

Je bekijkt hun website of aanbod en soms voel je al meteen dat het dat niet gaat zijn. En soms lijkt het dat het iets zou kunnen zijn, probeer je het en valt het tegen.

Maar dan zijn er ook de dingen die zo fantastisch goed en waardevol zijn, dat ze je echt grote stappen laten zetten. Je dé inzichten geven die je het roer helemaal doen omslaan. Die je het vertrouwen geven om er helemaal voor te gaan, voor je eigen ding, op jouw manier. Die je precies die dingen leren die je nodig had om een volgende stap te kunnen zetten. Die niet alleen een droom verkopen, maar die je heel concreet begeleiden naar het waarmaken van jouw dromen.

En zo wil ik heel graag 3 topcoaches aanbevelen die een gi-gan-tisch verschil kunnen maken voor je bedrijf.

Soulworx

Ik denk dat ik al alle programma’s van Soulworx heb gevolgd die er te volgen zijn. Het Business & Soul traject doe ik nu al voor de tweede keer (eerste keer eind 2019), Bezielde Marketing, Soul Journey …

Stuk voor stuk trajecten die je stevige fundamenten voor je bedrijf laten leggen. Trajecten die je duidelijkheid geven over wat je wil, hoe je je bedrijf daarrond kunt opbouwen, hoe je het juiste aanbod kunt vormgeven, hoe je de ruis in je bedrijf kunt schrappen om enkel de essentie over te houden, hoe je zorgt voor een goede focus en planning, hoe je je tribe helder krijgt, hoe je op een bezielde manier aan marketing en sales kunt doen en nog zo zo zoveel meer.

Het gaat hier niet alleen over kennis opdoen, maar het gevoel dat je erdoor krijgt waardoor je de juiste stappen zet.

Een ab-so-lu-te aanrader.

www.soulworx.be

Karine Van Oosterbos

Karine Van Oosterbos is zo’n coach waarbij je het gevoel hebt dat je de wereld aankan als je een uurtje met haar hebt samengewerkt.

Ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is, heeft zelf heel veel ervaring als succesvol ondernemer én heeft ook een heel leuk leven voor zichzelf gecreëerd.

Ze geeft ongelooflijk veel goede concrete, praktische tips. Ze begrijpt helemaal wie je bent en ziet ook hoe je kunt gaan doen wat je echt wil doen en geeft super waardevolle inzichten over hoe je daar ook nog eens genoeg mee kan verdienen!

Na een uurtje ‘Karine’ straal je helemaal en heb je zoveel energie dat je bergen kunt verzetten.

www.k-onsult.be

Socialized by Nies

Instagram is tegenwoordig the way to go als je ondernemer bent (of toch als je doelgroep daar zit). En degene die je álles kan leren over Instagram, op een hele toffe, duidelijke en originele manier, is Nies.

Alle in’s en outs en do’s en don’ts leer je kennen. Maar het gaat veel verder dan enkel de technische ‘how to’ kant.

Het gaat ook over helemaal jezelf durven zijn, je perfectionisme loslaten en vol zelfvertrouwen naar buiten komen en zichtbaar durven zijn als ondernemer.

Ik had al een aantal opleidingen gevolgd bij Nies (in de media komen met je bedrijf, Storytelling star, 52 x Instagram inspiratie) en gisteren kocht ik The Instagram Academy. Ik zit nog niet eens aan het einde van de eerste module en ik heb al zo mega veel bijgeleerd!

Dus … niet twijfelen en gewoon doen.

www.socialized.be

Succesvolle Vlaamse onderneemsters

Het is zo geweldig en inspirerend om even onder de vleugels te kunnen kruipen van deze 3 supersuccesvolle Vlaamse onderneemsters en van hen te kunnen leren.

En goed om te onthouden – een quote die ik meekreeg in The Instagram Academy: Als zij het kunnen, kan ik het ook. 😃

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer