Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 25/02/2021

Over: Ondernemen

Op welke manier laat jij potentiële klanten kennismaken met jou?

Tekst

Deel je regelmatig iets op social media?

  • Een korte post, waarin je vertelt over waar je mee bezig bent, of iets dat je is opgevallen, of iets dat je hebt ontdekt of bedacht?
  • Of deel je af en toe een interessante post of artikel van iemand anders?
  • Of schrijf en deel je zelf af en toe een blogpost?

Leuk. Het is belangrijk dat mensen regelmatig van je horen. Zo blijf je top of mind. En natuurlijk is het ook wel belangrijk dat je af en toe ook eens laat weten wat je doet en waarvoor mensen bij je terecht kunnen.

Foto

Informatie delen is goed. Mensen komen te weten waarvoor je staat, waar je mee bezig bent en wat je voor anderen kunt betekenen.

Maar potentiële klanten willen ook graag een gezicht kunnen plakken op een naam. Wie is dat nu eigenlijk? Wie zit er achter die woorden? Gewoon om meer verbinding te kunnen voelen.

Dus … kan je best ook af en toe eens een foto van jezelf delen.

Zo. Nu weet je hoe ik er uitzie. 🙂

Video

Door een foto, krijgen mensen al weer een beetje een beter beeld van wie er achter dat bedrijf zit. Maar je zien praten op een filmpje, dat zegt nog veel meer. Ze krijgen echt feeling met wie je bent.

En ik weet het, dat kan zo akelig lijken. Ik zei zelf ook altijd ‘filmpjes, dat is niks voor mij’.

Maar toen moest ik eens een kort voorstellingsfilmpje opnemen voor een ondernemersgroep waar ik inzat en toen merkte ik echt wat een verschil dat gaf in hoe je elkaar leert kennen. Je maakt meteen veel meer connectie met iemand.

En voor mijn eerste filmpjes ben ik vaak 16 keer opnieuw begonnen, omdat ik het niet goed vond. Maar je komt heel snel in de flow, en je moet vooral weten dat het niet perfect moet zijn. Gewoon jezelf zijn.

Zo. Nu heb je nog meer een idee van wie ik ben. 🙂

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer