Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 18/04/2021

Vrijdag sprak ik met een misschien-nieuwe-website klant.

Ze volgde me al jaren en zei dat ze me zag als iemand die veel meer doet dat enkel websites maken. Ze vond mijn blogs interessant, goed en duidelijk geschreven en ze zei erbij dat die andere dingen eigenlijk niet genoeg naar voor kwamen.

En dat zette me aan het denken.

Nee. Ik ben geen standaard webdesigner.

Ik ben een hyper-georganiseerde, suuuupersnelle, creatieve, alternatieve, onconventionele, minimalist, artist, blogger, life designer en webdesigner.

En ik wil je heel graag tonen dat het leven een stuk leuker en interessanter kan worden als je onconventionele keuzes durft te maken. 🙃

Maar … dat kan ik toch niet op mijn website zetten?

Want gaan de mensen mij dan nog professioneel genoeg vinden? Gaan ze hun website dan wel door mij willen laten maken? Gaan ze niet bang zijn dat er dan misschien ‘nen hoek gaat afzijn’, terwijl ze een professionele website willen?

Nu ja… ik heb ondertussen al heel wat voorbeelden op mijn website staan van mooie, professionele websites die ik heb gemaakt en testimonials van klanten die laten weten hoe blij ze zijn met de site die ik voor hen heb gemaakt en hoe goed die bij hen past.

Zou ik durven?

Mmm… je moet er toch op een manier een beetje uitspringen hè. Zodat mensen bewust voor jou kunnen kiezen.

Want alle webdesigners maken ‘mooie, professionele websites’,

En … het voelt ook zo tof om gewoon helemaal jezelf te kunnen zijn.

Dus. Heb ik gisteren wat meer sparkles ✨  in de teksten van mijn website gestoken en is het allemaal wat minder conventioneel geworden. 🙃

En in de meeste branches ‘zijn er al zoveel’.

We denken dat we mooi in de rij moeten lopen. Dat mensen ons anders niet serieus nemen of twijfelen aan onze professionaliteit.

Maar misschien krijgen we zo net meer klanten en leukere klanten die helemaal met ons resoneren. En het allerleukste voordeel: je kan gewoon helemaal ontspannen jezelf zijn. 🙂

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer