Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 22/12/2020

Over: Ondernemen

Hoe zorg je ervoor dat je kunt leven van de dingen die je het liefst doet?

Door consistent actie te nemen.

Door van je te laten horen. Laten weten waar je mee bezig bent, interessante tips delen en niet te vergeten … ook af en toe eens te laten weten wat je doet en waarvoor mensen bij je terecht kunnen.

(Btw… Ik maak websites voor ondernemers die de wereld een beetje mooier maken.) 😉

Ik heb vandaag het laatste deel van de online opleiding Authentic Business Planning van George Kao gevolgd, en op basis daarvan heb ik echt een heel duidelijk plan opgesteld voor volgend jaar.

Ik heb concrete blokken en terugkerende taken in mijn agenda ingepland, ik ga mijn cijfers ook bijhouden (hoeveel updates gepost, hoeveel mensen bereikt, hoeveel mensen op mailinglijst, aantal bezoekers op website enz.).

Ik heb ook een paar toffe check-in formulieren gemaakt met Google forms om regelmatig even stil te staan bij wat ik heb gedaan, tot welke doelen die dingen bijdragen, hoe het met mijn energieniveau zit, wat ik goed heb gedaan en wat ik kan verbeteren. (Ik denk dat ik dat heb geleerd in zijn cursus Joyful productivity.)

En ik heb ook tot duidelijke targets bepaald en acties die ik ga nemen om die te realiseren.

Ik ben dus helemaal klaar voor 2021!

Wat zijn jouw plannen voor volgend jaar voor je bedrijf?

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer