Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 28/01/2021

Ken je dat gevoel dat er bepaalde dingen aan je zijn die niet ok zijn? Die niet productief lijken? Die je zou moeten afleren?

Stel je dan eens voor dat die eigenschappen net grote sterktes blijken te zijn, die je niet meer hoeft te onderdrukken, maar juist alle ruimte mag geven!

Ik zit in een ondernemersgroep en maandag waren er 2 mensen in de meeting die allebei de Clifton of Gallup’s Strenghts Finder vermeldden. Dat dat zo’n geweldige test is die je zoveel inzichten geeft en ervoor zorgt dat je dingen in een heel ander daglicht gaat zien en inzetten.

Dus wou ik meer weten.

Je kan hem afleggen voor 56€ incl btw of als je het met je bedrijf aankoopt, kost het maar 46,28€. Je kan de test in het Nederlands afleggen. Klik hier om naar de site te gaan.

En de resultaten zijn echt interessant! Je krijgt je 5 belangrijkste sterktes, en ook alle andere in volgorde. Met een heel uitgebreid rapport voor de eerste 5.

En het was ‘bevrijdend’.

Het is blijkbaar een unieke gave om heel veel ideeën te hebben. Terwijl ik het eerder zag als iets vervelends dat me niet vooruit helpt.

Zo zei een loopbaancoach eens tijdens mijn laatste sessie: En nu geen nieuwe ideeën meer hè! En ook andere mensen in mijn omgeving zeggen vaak goedbedoeld dat ik nu niet meer met nieuwe ideeën moet komen, maar verder moet met één ding.

In de aanbevelingen stond net dat ik elke dag tijd mag nemen om na te denken, ideeën en plannen te bedenken en op te schrijven, na mag denken over de toekomst en hoe ik die zou kunnen vormgeven. En ik dacht net dat ik daarmee moest stoppen! 🙂

Ook leuk om te zien dat dingen die ik vanzelfsprekend vond een gave blijken te zijn.

  • Zoals de essentie halen uit dingen die er complex uitzien.
  • Heel wat mogelijkheden en oplossingen kunnen bedenken.
  • Of een plan uitstippelen voor hoe de ideale toekomst er zou kunnen uitzien en welke stappen nodig zijn om daar te geraken.

Dus… als je zelf ook leuke ontdekkingen wil doen en tot het besef wil komen dat je eigenlijk heel wat straffe sterktes hebt, waar je veel meer kan mee doen dan je tot nu toe dacht, leg dan zeker die test eens af.

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer