Selecteer een pagina
Een heel nieuw leven creëren, met (nog meer) vrijheid

Ilse Lathouwers

Ik help je om meer klanten aan te trekken met een mooie, overzichtelijke website die rust uitstraalt. En ik schrijf over minimalisme, ondernemen en innerlijke rust.

Gepubliceerd op 26/10/2021

Een heel nieuw leven creëren. Met (nog meer) vrijheid. Ik denk er vaak over na. En dan bedenk ik ook mogelijke scenario’s.

Eén van die scenario’s is om een appartement of studio aan zee te kopen. Goedkoop, zonder lening, om zo veel mogelijk vrij te zijn en zo weinig mogelijk te ‘moeten’.

En om daar dan te wonen tijdens het laagseizoen. Want ik hou van rust. En een leeg strand.

En in het hoogseizoen zou ik het dan verhuren, en zou ik zelf tijdelijk even in het huis gaan wonen van mensen die windhonden hebben om op hun hondjes te letten, terwijl zij op vakantie zijn.

Zo ben ik ook weer regelmatig eens op een andere plaats. Afwisseling. Daar hou ik ook wel van. En (wind)honden daar hou ik heel veel van.

Aan zo’n plannen denk ik dan terug als ik weer eens een weekendje aan zee ben. Genietend van een leeg strand en alles te voet kunnen doen.

Maar voorlopig heb ik zelf nog 2 windhonden waar ik stapelgek op ben. En dat is wat moeilijker op een studio aan zee. Dus ’t is nog niet voor direct. Maar het is wel leuk om mogelijkheden te bedenken voor de toekomst.

Heb jij ook zo van die plannen voor mogelijke nieuwe hoofdstukken in je leven?

Wil je meer van dit soort tips?
Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief. 🙂

En volg me op social media

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…