Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 14/01/2022

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt.

Zowel voor jezelf, omdat je dan heel goed weet tegen wie je het hebt als je teksten schrijft voor je website of voor social media posts of nieuwsbrieven.

Maar ook voor de mensen voor wie je werkt. Je kunt beter inzoomen op hun leefwereld, waar zij tegenaanlopen en wat zij nodig hebben waardoor je hen nog beter kunt helpen.

Wie mijn favoriete klanten zijn?

Overwhelmde ondernemers. Mensen die een beetje aan het verzuipen zijn in alles wat op hen afkomt en alle to do’s die er nog liggen. En die nood hebben aan RUST.

Voor hen komt ga ik online opleidingen maken over hoe je zorgt voor meer rust, eenvoud en overzicht en misschien een andere opleiding over hoe je zorgt voor meer innerlijke rust.

Maar ook mensen die willen doen wat ze graag doen, maar nog niet zien hoe ze dat op financieel vlak voor elkaar krijgen. Misschien ben je gestart als zelfstandige of ben je net een andere richting uitgegaan als zelfstandige, maar kun je daar nog niet van leven. Of misschien wil je gewoon minder werken of een andere job doen die je veel liever doet, maar die veel minder betaalt.

Voor hen ga ik online opleidingen maken die ervoor zorgen dat je met minder geld rondkomt. 

Feedback over waar jij naar verlangt is heel welkom via hallo@ilselathouwers.be!

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…