Selecteer een pagina

Ilse Lathouwers

Ik schrijf over hoe ik werk maak van een rustig leven met veel vrijheid waarin ik kan doen wat ik graag doe en daar ook genoeg geld mee verdien

Gepubliceerd op 12/01/2022

Over: Mijn verhaal

Deze ochtend werd ik wakker en zag ik een mailtje van een klant waaruit ik kon afleiden dat onze samenwerking misschien toch niet zou doorgaan.

Dat kwam wel even binnen. Want het zou de eerste nieuwe klant geweest zijn in 3 maanden. En ik heb nog wel een beetje financiële buffer, maar ook weer niet zoveel en het zou echt wel tof zijn dat er terug iets zou binnenkomen…

Maar dus … Beetje triestig. Beetje zorgen. Komt het allemaal wel op tijd goed?

Tijdens mijn ochtendwandeling aan het meer was ik verder aan het piekeren. Tot ik dacht aan een filmpje dat ik eens zag van Tony Robbins. Het gaat erover dat als je je state en fysieke houding aanpast, dat er dan heel veel verandert.

Dus … ging ik rechtop lopen, hoofd omhoog, diep ademen, schouders naar omlaag, met een ‘silly grin on my face’ zoals hij het omschrijft.

En … het begon te veranderen. In plaats van te blijven hangen in wat niet ging, voelde ik moed om te gaan kijken naar wat wel kan. Kreeg ik ideeën over dingen die ik vandaag al kon doen. En kwam mijn focus terug te liggen op mogelijkheden in plaats van problemen.

De zin staat nu terug in mijn ‘Reminders’ lijstje. Zodat ik niet vergeet om elke dag naar de juiste ‘state’ te gaan.

===

Zin in tips en inspiratie over hoe je een rustig leven creëert waarin je kunt doen wat je graag doet en daar ook genoeg geld mee verdient? 

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

0 reacties

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook interessant…

Mijn favoriete mensen

Mijn favoriete mensen

Ze zeggen altijd dat je een doelgroep moet kiezen hè als ondernemer. En ik geloof ook wel dat dat werkt. Zowel voor...

Lees meer